Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok, де за Ольгою вже стежать понад 317 тисяч фоловерів. Так, артистка позувала у власній квартирі в центрі Києва, влаштувавши гарячі танці і змінивши відразу два образи.

Спочатку красуня з'явилася перед камерами босоніж, без краплі макіяжу на обличчі, примірявши затишний спортивний костюм-оверсайз сірого кольору з яскравим принтом-написом. Потім зірка вимкнула світло і залишилася лише в спокусливій спідній білизні, демонструючи струнку фігуру, над якою наполегливо працює, а також довгі ноги.

@polyakova_olya

Горячо или очень горячо? 🔥 #superhot

♬ Put Your Head On My Shoulder - Giulia Di Nicolantonio

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Гаряче чи дуже гаряче? 🔥"

Фолловери не пройшли повз, оцінюючи ролик Олі Полякової, проте їх думки сильно розділилися. Одні залишилися в захваті і від тіла виконавиці, і від її танців, засипаючи зірку компліментами. Інші ж відзначили, що з чубчиком бачити красуню незвично і здалеку вона навіть нагадує Лесю Нікітюк.

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора