У США двоє туристів, чоловік і жінка, померли в результаті падіння з 30-метрової висоти під час походу.

Про подробиці події пише Daily Mail.

Повідомляється, що 28-річний чоловік і 30-річна жінка загинули ще в суботу, 20 березня, проте їх тіла були знайдені лише недавно. Туристи померли в результаті падіння з 30-метрової висоти (100 футів) в Національному парку Акадія, штат Мен, США.

У Службі національних парків повідомили, що чоловік і жінка, імовірно, впали з обмерзлої скелі на горі Дорр під час сходження.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Про їх зникнення стало відомо завдяки родичам, які звернулися в службу екстреної допомоги. Члени сім'ї повідомили, що в п'ятницю пара повідомила про плани сходження на гору Кадилак, проте з тих пір не оголошувалася. Туристи не виселилися з готелю в належний час, а також не повернулися до свого автомобіля.

Рейнджери Park Service, вертоліт Лісової служби штату Мен і служби пошуку і порятунку на острові Маунт-Дезерт працювали над витяганням тіл відразу з використанням теплових технологій. Вже в суботу вранці піший патруль з 15 осіб виявив тіла зниклих туристів.

На даний момент поліція штату Мен спільно з поліцейським управлінням Бар-Харбора розслідують смертельний випадок.

Нагадаємо, що пара друзів впали зі скелі під час селфі: трагічне фото ціною в життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, лавина ледь не поховала туристів живцем, серце пішло в п'яти: копай, якщо хочеш дихати.

Також Знай.uа писав, що у Французьких Альпах розбився вертоліт з пасажирами.