Дружина відомого українського співака Дзідзьо, яка активно розвиває свою музичну кар'єру, співачка Slavia частенько радує численних шанувальників різними постами в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила спокусливий знімок з відпочинку, позуючи на балконі готельного номера топлес, лише з рушником на голові, вражаючи натуральною красою. Так, артистка вирішила розповісти, як підтримує форму, видавши ще й кілька секретів молодості.

Ярослава Хома починає кажен ранок зі склянки теплої води за 30 хвилин до сніданку, причому "заряджає" воду хорошими словами і навіть молитвами. Зірка зізналася, що далеко не вся вода підходить її організму і раніше вона навіть возила воду з рідних країв, заморожувала і розморожувала її.

"Ви просили розповісти, як я підтримую форму, і поділитися секретами молодості 🌹 У мене є свої ритуали, одним з яких я сьогодні поділюся.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Кожен мій ранок ☀️ починається зі склянки теплої(!) води 💦, яку я випиваю натщесерце, за 30 хв. до їди 🍽. Лікар аюрведи пояснив, чому так важливо, щоб вода була теплою: Щоб зігріти холодну воду організм витрачає багато енергії, а тепла вода, навпаки, заряджає енергією, яка нам необхідна, особливо зранку.

Я відчула на собі, і зрозуміла, що вода — наше ВСЕ після переїзду до Києва, коли організм дав збій. Тоді почала возити воду з-під Львова, до якої звикла, але, все рідше, і рідше бувала вдома. У пошуках якісної води перепробувала багато магазинної, набирала в різних джерелах, заморожувала і розморожувала, перш, ніж знайти ту, яка мені підходить (тут могла бути реклама 😉).

Я не з тих, хто заставляє себе випивати 1,5-2л. води, «як книжка пише». П’ю стільки, скільки хочеться.

Зранку водичку заряджаю: молюся над нею, дякую, і прошу, щоб #вода зарядила мене молодістю, красою, енегією, і любов‘ю 🙏🏼🤍

А в тебе є свої ранкові ритуали? ☀️"