Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок в спекотний Єгипет, насолоджуючись блакитною водою, піщаними пляжами і теплим сонечком. Артистка вже встигла зробити кілька пікантних знімків, приміряючи купальники зі своєї численної колекції.

Так, на офіційному акаунті шоу "Життя відомих людей" в Instagram з'явився яскравий фотоколаж з найбільш спокусливими "пляжними" образами Лесі.

На першому знімку красуня позувала в ніжно-рожевому бікіні, чорній накидці з салатовим принтом драконів і солом'яному капелюшку, а на другому - в купальнику кольору фуксії і все в тій же накидці, доповнивши образ вузькими сонцезахисними окулярами. Зірка блиснула стрункою фігурою, а шанувальникам запропонували вибрати, яке вбрання підходить Нікітюк більше.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Яка Леся Іванівна подобається більше - 1 чи 2?

Голосуйте в коментарях ☺ ️"

Фолловери не пройшли повз: "вона взагалі 👍 богиня😁 👏 🌹", "щось вона не схожа ні на одній фото", " Леся Іванівна завжди красива але 2 образ мене сподобався більше😍❤️🔥", "алеж номер 2 це не вона😢".