Відомий український співак і актор Сергій Бабкін часто ділиться з численними фанатами новими фото з особистого і творчого життя в Instagram.

Нещодавно знаменитість і його дружина Сніжана Бабкіна дали відверте інтерв'ю в шоу "Життя відомих людей", в якому пара вперше розповіла, з якими труднощами їх сім'ї довелося зіткнутися, в тому числі про численні зради Сергія, які тривали три роки.

Так, Сніжана вирішила розповісти, як пробачила зради чоловіка, а також зізналася, що після інтерв'ю зіткнулася з безліччю недоброзичливців, які засуджували жінку за її вчинок. Як виявилося, дружину Бабкіна не раз називали відьмою, яка приворожила виконавця, говорили, що принизила себе, залишившись з Сергієм після зрад. Сама ж зірка запропонувала хейтерам більше звертати увагу на своє життя, а не на чуже.

"Як цікаво все виходить!🙌🏻

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Одні кажуть - вона відьма! Зачарувала СБ. Приворожила. Повела з Сім'ї. Відвела від старих прив'язок.

Інші - їй просто пощастило! Вона взяла його "готовенького», "забезпеченого". Тут і робити нічого не треба.

Треті - він підкаблучник! Де ж його чоловіче? Як він може 24/7 бути з нею?

Четверті - вона розмазала себе як жінку, пробачивши зради! Принизила, розтоптала! Чому вона може навчити жінок? Також принижуватися?😉

А є П'ята категорія людей‼️
Вони в якийсь момент перестають підглядати в замкову щілину за іншими! Перестають заздрити! Перестають давати оцінки зі своїх власних брехливих переконань. Перестають оцінювати, виходячи зі свого болю.

Вони беруть і змінюють своє життя‼️
Трансформують свій біль і образу‼️

Адже біль, образа, роздратування, заздрість, гнів - це ваша прихована енергія!

Звільняючи цю енергію, ви можете направити її в створення щасливого життя, для досягнення мрії‼️

З усім цим пора прощатися!
Світ вже змінився!
Він не буде колишнім!

«Виживуть тільки коханці»
Це ті, хто займаються ЛЮБОВ'Ю всередині себе❤️

А решта все - хрінь з вашого розуму ☺ ️

Хто згоден зі мною?👇🏻
Погоджуючись, ви вже щось міняєте в собі😉"