Стало відомо про те, що Україну поступово засинає снігом, а на дворі вже кінець березня. Чи збирається весна приходити в Україну.

Таким чином повідомляється, що жителі різних областей почали публікувати в мережі кадри засніжених міст. Наприклад, в курортній Кирилівці були знайдені відгомони лютого, як і в теплiй Одесі, де випало дуже багато снігу.

Зима намагається всіма силами про себе нагадати. Ось, наприклад фотографії з набережної Кирилівки. Там видно, що до тепла ще далеченько, а поки лежить сніг.

Кирилівка, фото: Володимир Шак
Кирилівка, фото: Володимир Шак

Якщо в самій Одесі лише зрідка пролітають сніжинки, яким дивуються місцеві жителі, то в північній частині області ситуація більш критична.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Савранський ліс, фото: Telegram
Савранський ліс, фото: Telegram

Ось, наприклад на знімках Савранський ліс, люди під час прогулянок бродять практично по заметах, хоча, це зовсім не характерно цієї пори року.

Савранський ліс, фото: Telegram
Савранський ліс, фото: Telegram

Синоптики розповіли, яким буде четвер, 25 березня в Україні. Весна все ще не настане, хоч і буде тепліше.

Савранський ліс, фото: Telegram
Савранський ліс, фото: Telegram

Наталка Діденко пише, що буде сильний вітер, посиплеться знову сніг, і навіть місцями ожеледь.

Варто відзначити, що в цей день південна частина України буде найхолоднішою, а найпівнічніша - навпаки. Порушиться субординація.

Тепла погода повинна остаточно прийти на вихідних в усі області країни, і вже затриматися тут надовго.

Раніше ми повідомляли, снігопади і морози знову накриють Україну, синоптики дали прогноз на кінець лютого.

З 22 лютого в Україні різко потеплішає, але йтиме сніг. Проте вже 24-25 лютого варто чекати ще однієї хвилі сильного похолодання, очікується до -20 градусів.

Як повідомляв "Знай.ua", в Україну прорвуться люті морози, синоптик Діденко спрогнозувала, коли чекати весну.

Також " Знай.ua" писав, що коли в Україну прийде весна, синоптик ошелешив морозним прогнозом.