У Чернівцях помер провізор аптеки військового госпіталю, який напередодні отримав щеплення від коронавірусу COVID-19.

Детальніше про це пише прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

Повідомляється, що вранці в середу, 24 березня, в міській клінічній лікарні №3 в Чернівцях помер провізор аптеки військового госпіталю. Попередня причина смерті - гострий мозковий інсульт. 15 березня чоловік отримав щеплення від коронавірусу вакциною Covishield / AstrZeneca.

У МОЗ зазначили, що провізор мав тяжкі хронічні захворювання, пов'язані з серцево-судинною системою, діабет та інші супутні хвороби. 16 березня чоловіка госпіталізували в міську лікарню №3, де його лікували у зв'язку з інсультом.

Вакцина / фото: Pixabay
Вакцина / фото: Pixabay

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Відомо, що чоловікові не мав протипоказань до введення вакцини: у нього не було алергії на який-небудь з компонентів препарату. Того ж дня, 15 березня, з цього ж флакона прищепили ще 9 осіб, проте вони не повідомляли про погіршення самопочуття.

Керівник мобільної бригади, який займався вакцинацією працівників військового госпіталю, пацієнт переніс процедуру нормально і не висловлював скарг на стан здоров'я. Для встановлення точної причини смерті призначено патологоанатомічне дослідження.

Нагадаємо, що Львівська медик впала на диван і розридалася після зміни: "Помоліться, так важко ще не було!".

Як повідомляв портал Знай.uа, Українська військовослужбовець загадково загинула після щеплення від Covid.

Також Знай.uа писав про обов'язковий ПЛР-тест на коронавірус: в МВС Україні назвали нові умови.