Нове шоу "Маска", зірковими суддями якого стали Настя Каменських, Оля Полякова, Андрій Данилко і Дзіздьо (Михайло Хома) стартувало на телеканалі "Україна" в суботу, 16 січня.

У довгоочікуваному проекті взяли участь 16 найвідоміших людей України, а крім співаків і співачок на сцені будуть запалювати актори, коміки, спортсмени, політики, ведучі. Суть "Маски" - розгадати, хто із зірок ховається під масивними костюмами фантастичних персонажів.

Так, на офіційному акаунті "Маски" в Instagram з'явився пост про ще одного запрошеного гостя - загадкового блискучого Місяця, особистість якого буде розкрита відразу після його виступу в 10 ефірі. З тизера відомо, що романтичний місяць виконає пісню французькою мовою, а українці вже припустили, що під розкішною маскою може ховатися Ірина Білик, Надія Мейхер, Камалія і навіть Леся Нікітюк.

"МРІЙЛИВИЙ МІСЯЦЬ – НОВИЙ ГЕРОЙ ГІПЕРШОУ МАСКА 🌝

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Художник з костюмів шоу МАСКА Назар Дідик зізнався, що Місяць – один з найулюбленіших образів, який довелось створювати для шоу МАСКА.

«Цим образом хотів передати всю велич і красу нашого супутника, тісно пов’язаним з нашим існуванням на цій планеті! Скільки любовних історій, скільки пісень присвячено, скільки прекрасних слів сказано під світлом Місяця...

Він символізує наші емоції, бажання і почуття, тому блиск і світло лягли в основу образу», – натхненно розповідає @nazardidyk..."

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.