Наташа Горова - 23-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила серію архівних кадрів, позуючи в одному із закладів столиці в незвичайному стилі. Так, красуня приміряла чорний блейзер-оверсайз, вбрання з довгим рукавом і масивні черевики, доповнивши образ макіяжем з яскраво-рожевими акцентами на повіках, а також вплетеними в світле волосся маленькими кісками.

Зірка вирішила розповісти, з чого починається її ідеальний ранок, блиснувши стрункою фігурою, за якою наполегливо стежить, вибираючи досить сміливі пози. Наташа порадила починати день з заправленого ліжка, склянки води натщесерце, медитації 5-10 хвилин, розтяжки або йоги, книги або подкасту, корисного і смачного сніданку, планування дня і, звичайно ж, посмішки.

"Розпочни свій ранок правильно:

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

❕ заправ ліжко
❕ випий склянку води
❕ зроби медитацію 5-10 хвилин
❕ зроби розтяжку / йогу
❕ прочитай 10-30 сторінок книги або послухай подкаст
❕ приготувати смачний і корисний сніданок
❕ сплануй свій день
❕ посміхнися :)"

Нагадаємо, раніше Наташа Горова видала, як їй вдалося скинути вагу за короткий час

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Наташа Горова в міні-спідничці виконала головне бажання коханого

Також портал "Знай.uа" писав, що Наташа Горова вразила результатами схуднення, красуню не впізнати