Модель плюс сайз Міла Кузнєцова – володарка рекордних для України натуральних грудей 15-го розміру.

Дівчина часто радує багатотисячну армію шанувальників відвертими знімками в соцмережі Іnstagram, а також влаштовує опитування, які з них красивіші. Також Міла регулярно відвідує тренажерний зал і басейн, щоб підтримувати свої пишні форми в тонусі.

Нещодавно модель плюс сайз опублікувала пікантну анімацію, на якій вона позує в чорній нижній білизні серед бутонів квітів. У підписі до кадру Міла порівняла весну з дівчатами, які люблять годинами збиратися.

"Весна як дівчина, каже – вже йду, а сама сидить у халаті, з мокрою головою та нігті фарбує!" - пожартувала Кузнєцова.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ахахах це дуже точно сказано про цю весну 👏👏", "Я просто обожнюю твоє почуття гумору 😍😍", "Мілочка, ти божественна ❤️ дуже гарний образ і фото 😍", "Згодна з твоїми словами, фігурка у тебе просто бомба 🔥❤️", - зазначили коментатори.

    Міла Кузнєцова, фото з Instagram

    Раніше ми писали про те, що Міла Кузнєцова потрясла 15-м розміром у басейні, всі оніміли: "Найяскравіші емоції".

    Нагадаємо, Міла Кузнєцова зробила подарунок чоловікам: "Щасливого".

    Як повідомляв портал Знай.uа, Міла Кузнєцова зігріла українців своїм 15-м розміром: "На душі літо".

    Також портал Знай.uа писав, що українка з 15-м розміром Міла Кузнєцова дала слушні поради жінкам: "Не буває некрасивих".