Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість повернувся з сонячного Майямі, де відпочивав з красунею-дружиною Лілією та їхнім сином Леоном близько місяця.

Так, артист виставив фото з пляжу, насолоджуючись блакитною водою і золотим піском в Тулумі, Мексика, куди літав всього на день разом з дружиною, зробивши сюрприз коханій на день народження 18 лютого. Тоді подружжя зізналося, що вперше за п'ять років відпочивали без сина Леона. Влад вирішив трохи поностальгувати, видавши, що дуже хоче повернуться в Тулум знову, адже відчув неймовірну енергетику цього місця, залишився в захваті від природи і місцевої їжі.

"Місце, в яке точно повернемося!..✌🏻

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Прекрасний пляж, відмінна їжа, неймовірна природа, але...

Є ще надпотужна енергетика, а це незрозуміло!..🌕"

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.