Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося розкішне селфі Тіни, яке раніше та виставляла в свої Сторіс. Так, артистка з'явилася перед численними шанувальниками в несподіваному образі, примірявши ніжно-блакитну вітровку і аксесуари у вигляді масивного намиста-ланцюга, а також маленьких золотих сережок-кілець, допонивши вбрання нюдовим макіяжем з блискучими срібними акцентами на повіках.

Варто відзначити, що аудиторія красуні все частіше стала помічати, як їх кумир змінила стиль - замість елегантних суконь і макіяжу з фірмовою яскраво-червоною помадою на губах зірку все частіше можна помітити і в інших, не менш жіночних образах.

"Найкрасивіша❤💙

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тінакароль #tinakarol"

Фоловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "але ось чомусь дуже сумна або втомлена... 🤨 ", "Всесвіт 🥰", "шикарна🔥❤️", "вона не тільки красива, і улюблена♥️", "Факт😍 🙌", " дуже сильно красива❤️".