Спікер українського парламенту Дмитро Разумков вирішив даремно не витрачати весняний вихідний день і "запустив" або навіть "відкрив" велосипедний сезон 2021 року. Цікаво, що спікер Ради навіть встиг поспілкуватися з "простими" українцями і запросив деяких на екскурсію до себе на роботу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Дмитра Разумкова в мережі Facebook.

"Велосезон 2021 відкрито!",- підписав публікацію Дмитро Разумков.

Публікація Дмитра Разумкова, скріншот: Facebook
Публікація Дмитра Разумкова, скріншот: Facebook

На опублікованому кадрі, селфі-фото, можна побачити спікера Верховної Ради України не в звичному діловому костюмі, а в спортивному одязі і в захисному шоломі. Так Дмитро Разумков запросив всіх бажаючих покататися і підтримати здоровий спосіб життя.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Також складно не помітити, що в коментарях українці почали активно обговорювати свіже фото і заяву Разумкова. Ось, що пишуть користувачі мережі: "Ого! Молодець!", "Якби ви ще знайшли час відповісти в приватному повідомленні вам би ціни не було", "Я з Вами, гайда кататися", "Ну ви і смішний в цьому шоломі.", "Маску одягли?", "Це норм, а не павліний пафос!".

"Шановний Дмитре, ми з вами ровесники. Різниця у віці всього два дні. Але ви Голова Верховної Ради України, а я всього якийсь автор велосипедного маршруту на Закарпатті. Навряд чи ви мене колись запросите до Верховної Ради на екскурсію, але я запрошую вас покататися на велосипеді по нашому маршруту "Маршрут 7 озер", - пише Олексій Іван.

На це Дмитро Разумков відповів так: "Дякую за запрошення! Не знаю як веломаршрут, але після карантину обговоримо екскурсію до ВРУ. Домовилися?)".

Раніше повідомляли, парламент накрила нова коронавірусна "хвиля" – - Разумков повідомив про хворих у Раді.

Як повідомляв Знай.uа, Разумков повідомив про кардинальні оновлення-зміну Конституції та індустріальні парки.

Знай.uа писав, пан Разумков підклав ще кілька свиней "слуг народу", - Загородній.