Колишня "віагрянка", учасниця шоу "Танці з зірками" і неймовірна красуня Надія Мейхер часто показує кадри зі свого особистого і професійного життя.

Цього разу артистка вирішила поділитися думкою, яка найбільше зараз відгукується в її душі. Вона зізналася, що в житті під час змін неминучі втрати. Однак саме це і дарує в кінцевому підсумку щастя і свободу.

"У нашому житті неминучі зміни, неминучі втрати. У пристосовності і легкості, з якими ми переживаємо зміни, полягає наше щастя і свобода. Будда", - пише Мейхер.

До посту вона додала фото, де щиро посміхається. Образ вона доповнила грайливими кучерями і чорно-жовтим пальто.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від таких роздумів співачки. Вони підтримали Мейхер не тільки теплими словами, а й смайлами.

" чудово сказано. У десяточку🔥", " Фантастична жінка !!! Неймовірної краси і харизми !!!", "Надія дуже красиве Фото", " гнучкість мислення справа хороша, але це висловлювання звучить як "так по хй на все" у християнстві теж є думка про смирення, але про все по хю, там немає😉 👻", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Надія Мейхер після " Віагри "стала фатальною черницею і подарувала" море задоволення " українцям.

Як повідомляв "Знай.uа", Надія Мейхер зібралася в оперу після " Віагри"

Також "Знай.uа" писав, що Білик, Мейхер і навіть Нікітюк, романтичний місяць в "масці" збентежить українців.