Відомий світовий футболіст і нападник збірної Португалії Кріштіану Роналду розлютився через гол, який йому не зарахував арбітр.

Відомо, що в суботу, 27 березня, відбувся матч між збірними Португалії та Сербії в рамках Чемпіонату світу-2022. Гра закінчилася нічиєю з рахунком 2:2, проте нападник Португалії Кріштіану Роналду був з цим не згоден.

У другому таймі футболістам додали останню хвилину і Кріштіану Роналду вдалося забити вирішальний для його команди гол. М'яч залетів у ворожі ворота приблизно на півметра, проте після цього його вибив один з футболістів Сербії.

Голландський суддя Данні Маккелі порахував, що гола все-таки не було, що змусило португальську зірку вийти з себе. Роналду спочатку намагався довести арбітру, що гол все-таки був, після чого викинув капітанську пов'язку на газон і покинув поле ще до того, як пролунав фінальний свисток.

На післяматчевій конференції головний тренер збірної Португалії Фернанду Сантуш заявив, що суддя вибачився перед ним за допущену помилку. Чи буде результат гри переглянутий, поки не ясно.

Ця нічия дозволила Португалії та Сербії розташуватися на перших місцях у групі з 4 очками.

Нагадаємо, що зірка збірної України Степаненко похвалився міцним шлюбом: "ця дівчинка зробила мене татом...".

Як повідомляв портал Знай.иа, легендарний бразильський футболіст Рональдіньо попрощався зі своєю 71-річною матір'ю.

Також Знай.иа писав, що тренер ФК "Львів" отримав попередження через прохання розмовляти українською.