Михайло Поплавський, співак і одіозний управлінець навчальним закладом, продемонстрував кадри зі зйомки святкового кліпу.

На всіх світлинах, опублікованих на власній сторінці Поплавського у соціальній мережі “Інстаграм”, можна побачити “співочого ректора” в оточенні красивих молодих дівчат. Поплавський - у стильному костюмі: біла сорочка, чорний метелик і класичний костюм чорного кольору. Дівчата навколо нього вбрані у різноманітні сукні. Оскільки святковий кліп передбачає багато образів і декорацій, сукні дівчата змінюють. Єдина константа: всі ці образи нагадують коктейльні вечірні сукні “блискучих 20-х” минулого століття.

Поплавський розповів про тематику цього шоу: “Завершились зйомки нового концертного кліпу «А нам сьогодні 50» 🥂 В 50 років життя тільки починається!”

Не ставлячи під сумнів думку про те, що в 50 життя триває і все можливо, залишається незрозумілим, чому Поплавський вибрав саме цю дату для оспівування - Поплавському 71 рік, тобто зірка могла би розповісти суспільству й про більш табуйовану і непомітну групу українців.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше ми повідомляли, "Дизель Шоу" показали, як забрати жінку з клубу 8 березня.

Також "Знай.uа" писав, що Поплавський відверто розповів про дружин, дітей і коханок.