Під Запоріжжям зійшов з рейок швидкісний потяг Інтерсіті, який прямував з Києва.

Про подробиці події повідомляє прес-служба "Укрзалізниці" і місцеве видання "Actual Today".

Повідомляється, що інцидент стався в понеділок, 29 березня, за 50 кілометрів до кінцевої станції "Запоріжжя" – біля міста Славгород, Дніпропетровська область. Швидкісний поїзд Інтерсіті № 732 прямував з Києва до Запоріжжя, у складі прямувало 9 вагонів, 5 з яких зійшли з рейок.

За словами прес-служби "Укрзалізниці", в результаті події ніхто не постраждав. На момент інциденту у вагонах перебувало 88 пасажирів. На місце направили співробітників ДСНС Запорізької області. Відомство вже створило комісію, яка розслідує причину сходу поїзда з рейок.

"Наразі Укрзалізниця вирішує питання щодо доправлення зазначених пасажирів до станції призначення. Також опрацьовується питання що пошуку резервного складу поїзда для зворотного рейсу", - зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що у Єгипті зіткнулися два пасажирські потяги. В результаті катастрофи загинули за попередніми даними мінімум 32 людини, а ще 84 отримали поранення.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові трамваї влаштували масштабну ДТП з постраждалими.

Також Знай.uа писав, що у Дніпропетровській області сталася аварія з вантажним поїздом - 8 вагонів вантажного поїзда зійшли з рейок під час руху за маршрутом від станції "Кривий Ріг" до "Нижньодніпровськ-Вузол".