Під арешт були взяті три підозрюваних у викраденні і вбивстві Олександра Мандича, активіста Майдану і добровольця (позивний "Ташкент"), тіло якого виявили раніше в лісосмузі за містом.

Про це повідомила Київська міська прокуратора, а рішення прийняв Печерський районний суд. На сайті Національної поліції в місті Києві йдеться, що до представників правоохоронних органів звернулася цивільна дружина потерпілого.

Вбивство Олександра Мандича, фото: Нацполіція
Вбивство Олександра Мандича, фото: Нацполіція

Вона зазначила, що виявила вдома сліди крові і безлад.

Були опубліковані дані слідства, в яких говориться, що пізно ввечері 24 березня до чоловіка додому увірвалася група осіб.вони його катували і напівсвідомого силою посадили в автомобіль, після чого відвезли в невідомому напрямку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Андрій Крищенко - начальник поліції Києва повідомляє, що було встановлено, що у загиблого напередодні був конфлікт.

Свідителям вдалося запам'ятати авто, на якому приїхали зловмисники. Тому особи підозрюваних встановили 28 березня, коли і знайшли тіло зі слідами ножових поранень і побоїв.

Нагадаємо, в Києві копи врятували неадекватного чоловіка за крок від смерті - "Повис на карнизі"

Як повідомляв "Знай.ua", українець з пістолетом ледь не розстріляв знайомих через пляшку: "Руки вгору - наливай!"

Знай.ua писав, кияни спіймали на гарячому спритну грабіжницю, копи закривають очі - "Тільки без масок"