Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно на офіційному акаунті шоу "Маска" в Instagram з'явилося досить провокаційне відео із зіркою. Артистка є зірковим детективом шоу "Маска" на телеканалі "Україна", де разом з Настею Каменських, Андрієм Данилко, Дзідзьо, Олегом Винником і численними українцями вгадують, хто зі знаменитостей ховається під важкими костюмами.

Цього разу Ольга приміряла незвичайне вбрання, змінивши довге світле волосся на каре, а також вразивши "новим" кольором очей - замість карих вони стали яскраво-блакитними завдяки лінзам.

Зірка намагалася розгадати, хто ховається від маскою наймилішого героя проета - пухнастого Циклопа, а тому говорила з персонажем дуже мило і люб'язно, називаючи себе "доброю тіткою". Коли ж Циклоп не повірив Поляковій, та розламала навпіл олівець, чим здивувала Андрія Данилка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Класний фрагмент😍 😂 😍", " Вона просто неймовірно crazy 🔥 своєю енергією може заряджати увесь усесвіт🖤", "Взагалі б прибрала її з детективів. Поведінка її вкрай дивненька 👎", " Оля сама добра тьотя в світі, прям як я!😂😂😂".