Українська актриса-гумористка за лаштунками Improv Live Show, яке показує Новий канал, зізналася, які подарунки отримує від друзів і шанувальників.

Хто ж не знає сценічну гумористичну пару"Танька і Володька"? Актори Тетяна Песик і Тарас Стадницький, які перевтілюються в цих персонажів, хороші друзі вже багато років. За лаштунками Improv Live Show, яке щовівторка показує Новий канал, Таня Песик поділилася особистими секретиками. Гумористка розповіла, які отримує подарунки від" сценічного хлопця", і як той танцював їй стриптиз.

"На день народження партнер по сцені Тарас Стадницький зазвичай дарує мені книги Стівена Кінга. Ми його обожнюємо, - ділиться актриса "жіночого кварталу". - Ще, пам'ятаю, якось зробили мені класний сюрприз-розіграш. Я не планувала святкувати, друзі теж запевнили, що нічого гучного не буде, а в кінці раз – і свято. Ще й стриптизера замовили. Я була в шоці, адже це сталося вперше в моєму житті. А найсмішніше, що він був у костюмі Володьки".

Таня Песик зізнається, що не вміє робити подарунки. А ще частенько отримує дуже дивні презенти.

Тетяна Песик, фото: Новий канал
Тетяна Песик, фото: Новий канал

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Якось отримала кавове дерево, - розповідає Песик Новому каналу. - Це для мене дивний подарунок. Адже це просто дерево, на яке наклеєні кавові зерна. І стоїть воно у мене на підвіконні – ніякої користі. Дорогих подарунків від кавалерів теж не пам'ятаю. Айфонів точно не дарували (сміється)".

Раніше ми повідомляли, зірка "жіночого кварталу" Песик розсунула ноги.

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Кварталу 95" Тетяна Песик затиснула подругу в гарячих обіймах.

Також "Знай.uа" писав, що подружка Кравець з кварталу навчила українок збуджувати чоловіків, не знімаючи одягу.