Дружина відомого українського співака Дзідзьо, яка активно розвиває свою музичну кар'єру, співачка Slavia частенько радує численних шанувальників різними постами в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася знімком з ніжної фотосесії, позуючи в довгій білосніжній сукні, доповнивши жіночний образ макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах і туфлями на підборах, блиснувши стрункими ногами.

Так, артистка згадала, як в дитинстві її вчили терпіти і мовчати, а також всіляко догоджати своєму чоловікові, проте лише з роками Ярослава Хома зрозуміла, що накопичений негатив може "вилізти боком" і навіть провлятися у вигляді хвороб. Зірка порадила українкам частіше говорити про свої емоції, обговорювати з партнером проблеми у відносинах.

"У мене є давній добрий знайомий віку моїх батьків, який часто на весіллях говорив один тост. Він звертався до нареченої зі словами: - «А ти, зумій стерпіти, змовчати. Будь мудріша»...

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Моя бабуся Михайлина говорила: - «Хто терпен, той спасен», «Христос терпів, і нам велів», і це змалечку закарбувалося у моїй підсвідомості.

З віком я зрозуміла, що наш західноукраїнський менталітет, де дівчаток змалку вчать терпіти, мовчати, догоджати своєму чоловікові, до щасливого життя не має ніякого відношення. Рано чи пізно терпінню приходить кінець, і воно «вилазить боком». Негатив, який ми тримаємо в собі, накопичується роками, і з часом може проявитися у вигляді хвороб, істерик, психологічних і ментальних проблем.

Сучасні психологи радять не тримати в собі негативні емоції, озвучувати все, що не подобається: - «Я так не хочу! Зі мною так не можна!».

Моя думка, до якої призвів мій досвід —треба говорити одразу (не боячись проявити емоції), без страху когось злякати, чи втратити. Якщо людина дорожить вашими стосунками — вона почує, і буде намагатися виправити."

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.