Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Нещодавно знаменитість трепетно привітала старшу доньку Соню Кіперман з днем народження - 30 березня дівчині виповнилося 20 років. Так, артистка разом з молодшою донькою Сарою прилетіли особисто привітати найріднішу дівчинку, адже красуня вже кілька років живе в Каліфорнії, США, куди вирушила на навчання в Вітьєр-коледж.

Зірка вже встигла викласти досить пікантне фото з канікул, насолоджуючись теплою погодою, піщаними пляжами і блакитною водою. Віра приміряла міні-бікіні чорного кольору і панаму, злегка прикрившись смугастою накидкою і загадково дивлячись вдалину.

Виконавиця покрасувалася стрункою фігурою, над якою наполегливо працює завдяки фітнесу, а також правильному харчуванню - Брежнєва відмовилася від цукру, вживає мінімум борошняного, алкоголю, фастфуду і картоплі.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Щаслива мама 20ти річної доньки 😎

Спасибі всім за привітання!😘

Найбільше моє щастя, що я нарешті з обома доньками !

Ще й на канікулах! 👯‍♀️"