У 2021 році День сміху випав на четвер. У цей день можна легко дізнатися, що чекає на тебе, наш дорогий читач, в майбутньому. За повір'ями, в цей день прокидається Домовик, а тому енергетичне поле обурене і дає побачити майбутнє. Ворожіння на 1 квітня швидкі і прості у виконанні.

Домовика у оселі потрібно підгодувати - наприклад, поставити на ніч мисочку з молоком і печивом в кухонний куток. Через обурення енергетичного поля стають можливі ворожіння на 1 квітня. Пропонуємо разом дізнатися, що можна зробити, щоб дізнатися, що чекає на нас попереду.

Кіт весну чує, ілюстративне фото з вільних джерел
Кіт весну чує, ілюстративне фото з вільних джерел

Ворожіння на кохання по сонечку

Якщо не знаєш, любить тебе твій коханий чи ні, вийди сьогодні на вулицю опівдні, коли сонце в зеніті, встань рівно навпроти денного світила, підстав йому своє обличчя і вимови змову:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Сонце ясне вставало, землю зігрівало, всьому живому тепло давало. Дай, мені, сонце ясне відповідь. Любить мене (ім'я хлопця / дівчини) чи ні?"

Тепер прислухайся до своїх відчуттів: якщо першою почала грітися права щока — не любить, якщо ліва — любить.

Боби, фото: Pixabay
Боби, фото: Pixabay

Ворожіння на бобах

Це просте ворожіння допоможе дізнатися, що у тебе буде в житті в трьох сферах: стосунки, робота і здоров'я. Візьми будь-які боби, можна сухий горох або квасоля. Відрахуй рівно 41 горошину. Тепер цю гірку з 41 горошини поділи приблизно на 3 однакові купки. Перша відповідає за стосунки, друга за роботу, третя за здоров'я.

Порахуй кількість горошин в кожній Купці. Якщо кількість парна-значить, в цій сфері чекає на тебе успіх, відповідь на твоє запитання ствердне і взагалі все добре. Якщо кількість горошин непарна, то чекай проблем і невдач, відповідь на твоє питання негативна.

Ворожіння, скріншот: YouTube
Ворожіння, скріншот: YouTube

Ворожіння на майбутнє і на результат ситуації

Це ворожіння допоможе тобі дізнатися, як закінчиться та чи інша ситуація в твоєму житті. Якщо є проблема, результат якої тебе цікавить, то ти можеш легко дізнатися, чим все завершиться. Перед сном зроби кілька маленьких папірців, на кожному з яких напиши передбачуваний результат ситуації. Продумай всі варіанти, які можуть статися. Напиши кожен варіант на окремому листочку.

Потім всі ці листочки поклади собі під подушку і лягай спати. А вранці, відразу після пробудження, знову постав своє питання і подумай про ситуацію, засунь руку під подушку і дістань перший ліпший папірець з варіантом результату - це і буде відповідь на твоє запитання. Якщо у тебе з першого разу не вийшло взяти листочок, це означає, що ти навіть не припускаєш, чим все закінчиться і такого варіанту в тому, що було написано, немає.

Раніше повідомляли, пророцтва Да Вінчі, які перевершили Нострадамуса: розгадка вечері Ісуса і залізні птахи.

Як повідомляв Знай.uа, карпатський мольфар напророкував Україні несподіване майбутнє: яким буде 2021.

Знай.uа писав, прогнози Ванги і Нострдамуса на 2021 рік: ліки від раку, удар метеорита та "кінець" Трампа.