Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на фан-акаунті знаменитості і харизматичного молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні не перший рік приписують роман, _dan_tina, з'явилося зворушливе відео.

Так, шанувальники пари відшукали архівний ролик артистки, де показали, як та виглядала на самому початку своєї кар'єри, виступаючи з піснею українською мовою. Красуня стояла на сцені в довгій вечірній сукні ніжно-блакитного кольору з глибоким декольте, високих рукавичках і з зібраним назад волоссям, а численні шанувальники не відразу впізнали свого кумира.

За майже 16 років в шоу-бізнесі Кароль кардинально змінила імідж, її вбрання стали більш елегантними і жіночними, а репертуар - пронизливим і мотивуючим.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Впізнали Тіну? 😻🥰"

Фолловери не пройшли повз: "який у Тіни справжній колір волосся? Русявий?", "Її нереально не взнати🥺 🥺❤"," Тіні 20 років!🔥 🔥 🔥 ", "Просто найкраща🥺♥️👏", " так, я її в будь-якому вигляді впізнаю))) ❤️❤️❤️❤️", "як плавно співає, гідно ! 🌹 🌹 🌹 🌹 ", "Тіна дуже змінилася!!😇".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату