У середу, 31 березня у всьому світі відзначали досить незвичайне свято - Міжнародний день декольте.

На честь такого неординарного дня на офіційному акаунті шоу "Зірковий шлях" в Instagram з'явилася добірка найбільш спокусливих зірок українського шоу-бізнесу, які без сорому демонструють пишні форми в сміливих вбраннях з глибоким декольте.

Так, в топ потрапили співачка Тіна Кароль, секс-символ Даша Астаф'єва, модель з 15-м натуральним розміром грудей Міла Кузнєцова, ведуча Руслана Писанка, співачка Настя Каменських, телеведуча Лілія Ребрик, екссолістка групи "ВІА Гра" Надія Мейхер, виконавиця Аліна Гросу, "Королева ночі" Оля Полякова, реперка Alyona Alyona.

Більшість з красунь просто обожнюють не тільки глибокі декольте, але і відверті купальники, а іноді і зовсім беруть участь в пікантних фотосесіях топлес.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"31 березня — Міжнародний день декольте 💔

Ми вирішили також долучитися до світового челенджу. Отож зібрали світлини відомих жінок, які можуть похизуватися красивими природними формами.

Гортайте галерею 🔥"

Фолловери не пройшли повз: "о, Тіна☺❤️", "Головне природні❤️", "Я сомніваюсь, що в усіх природні форми. Особливо в тої "бджілки" (не пам'ятаю ім' я😜).", "Альона ховає таку красу під "балахонами"(((( красуня".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.