Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила трепетну серію знімків з мультиартистом Дмитром Монатіком, тепло привітавши давнього друга з днем народження - 1 квітня співакові виповнилося 35 років. Так, артистка побажала Монатіку бути "сильно красивим" і "сильно здоровим", ніжно обіймаючи зіркою на камеру.

При цьому красуня жартівливо поєднала своє прізвище з прізвищем Дмитра, назвавшись Лесею Монатюк. Також Нікітюк показала смішний уривок її виступу з шоу "Ліпсінк батл", де пародіювала виконавця, борючись за перемогу з Даніелем Салемом і Мішель Андраде.

"Happy Birthday дорогий Ритмолов @monatik_official 🥰

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Будь "сильно красивий" і "сильно здоровий"!

Твоя Леся Монатюк😂"

Фолловери не пройшли повз, приєднуючись до привітань: "Леся Монатюк!!!😂 😂 😂Яка ж ти крута!!!🙌🙌🙌❤️❤️❤️😘", "Дуже на Eminema схожа, одне обличчя)", " Клас😍яке привітання😂😍😍😍😍😍", "😍😍😍Оо, улюблений Димусічек 😍", " Супер👏 😂", " круті Вітаю🔥", "Леся Іванівна, яка ж Ви Крута!!!🔥 Захоплююся🙌", " Схожа👏".

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.