Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість після розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим підтвердила романтичні стосунки з 37-річним актором Романом Полянським, випустила новий альбом GROSU, а тепер ще й представила довгоочікувану україномовну пісню "Міріада".

Артистка активно підкорює ще й популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Аліни вже є своя армія фанатів з майже 48 тисяч фоловерів. Красуня зняла кілька кумедних роликів з юними блогерами з Top team house, стоячи на терасі в центрі Києва.

@grosu.official

@kate_nita 🤗🤗🤗

♬ Originalton - S Ξ L I

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Зірка приміряла довгу чорну сукню з глибоким декольте, суцільно усипану бірюзовими і золотими паєтками спереду, а також чобітки на підборах, доповнивши образ незвичайною зачіскою - безліччю дрібних кісок. Аліна влаштувала гарячі танці з блогеркою під ніком kate_nita, яка раніше вже записувала спільні ролики з такими зірками, як Володимир Дантес, Настя Каменських і Тіна Кароль.

@kate_nita

💗@nkofficial

♬ the bob for me - aqyila

@kate_nita

@vladimirdantes 🤪❤️

♬ La Macarena - Bombxel

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу