Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість створила ролик спеціально для популярної серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok, де красуні вже вдалося зібрати армію шанувальників з майже 3 мільйонів фоловерів.

Так, артистка виставила спільне відео з чоловіком Володимиром Дантесом, позуючи в їхньому новому заміському будинку, куди пара переїхала близько року тому. Подружжя взяли участь у трендовому челленджі, синхронно танцюючи на камеру.

При цьому Надя приміряла спокусливу облягаючу сукню кремового кольору з глибоким декольте, зібравши назад довге каштанове волосся, а Володимир позував у чорних вузьких штанях і футболці-оверсайз. В кінці ролика Дорофєєва не стримала сміху, жартівливо називаючи коханого "молодим тік-токером".

@nadyadorofeeva

Молодой тик-токер @vladimirdantes 😂

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
♬ sonido original - Erik Rodriguez

"Молодий Тік-токер @vladimirdantes 😂"

Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті від танців зіркової пари, називаючи Дорофєєву і Дантеса кращою парою українського шоу-бізнесу. Були й ті, хто почав цікавитися у подружжя, коли вони планують мати дітей.