Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирішила пропіарити свою подругу з Нової Зеландії, яка так само як і Настя може похвалитися пишними формами. Так, дівчина представила численним шанувальникам модель плюс-сайз на ім'я Лілі Адріан, вибравши досить відверте фото гарячої брюнетки і додавши його в Сторіс.

Красуня позувала у ванній кімнаті, примірявши лише білосніжні труси, а також короткий кардиган з пухнастими вставками, залишивши оголеними не тільки масивні сідниці, але пишні груди. При цьому Настя зізналася, що у Адріан немає коханої людини, та вільна і нібито не проти познайомитися. Варто відзначити, що модель дійсно не настільки відома, як російська Кардашьян, але стрімко набирає популярність - у дівчини вже є 2,5 мільйона фоловерів.

Лілі Андріан на сторінці Анастасії Квітко, instagram.com/anastasiya_kvitko/

Варто відзначити, що у Квітко майже 13 мільйонів фоловерів, а в коментарях під гарячими кадрами тисячі чоловіків засипають красуню компліментами. Дівчина не раз намагалася довести, що груди, обличчя і сідниці у неї натуральні і ніяких пластичних хірургів вона не знає, однак і ці спроби не увінчалися успіхом.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також зірка любить "підрехтувати" в різних додатках для ретуші сліди целюліту, ліпосакції або й зовсім ніс, який здається їй широким. У Instagram Настя "виблискує" в так званих викриваючих пабліках, які створюються для того, щоб люди перестали наслідувати неіснуючі стандарти краси.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертій фотосесії.