Популярний український кулінар і переможець проєкту "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився у своєму Instagram новою публікацією. На цей раз Женя вирішив порадувати своїх глядачів і шанувальників рецептом незвичайної гречки.

Вся справа в тому, що до гречки Женя додав дуже цікавий інгредієнт... хвилинка... так, це мигдаль. Пропонуємо нашим читачам дізнатися, що таке справжня "цікава" гречка з мигдалем.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Євгена Клопотенка в мережі Instagram.

Гречка з мигдалем, скріншот: Instagram
Гречка з мигдалем, скріншот: Instagram

"Настрій: гречка. Опа-па. Тільки не нудна, а трохи цікавіше, ніж зазвичай. Тому що з мигдалем. З нею вже хочеться фліртувати, вивчати її, розуміти. Вона така грайлива. Вам потрібно просто приготувати гречку. Зварити/замочити - як хочете.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Я взагалі готував її в паровій печі. Тут був прикол в тому, що гречка не розварилася до незрозумілого стану, а залишилася пружною за рахунок м'якої роботи пари. Типу аль денте. Це мій улюблений стан гречки, тому що її хочеться перекочувати в роті, а не просто запихатися.

Євген Клопотенко, скріншот з відео
Євген Клопотенко, скріншот з відео

Так от. Потім до цієї божественної щільної гречки потрібно додати печериці, підсмажені на вершковому маслі з цибулею, і мигдаль. І ось такі прості і зрозумілі дії, але це абсолютно новий гречаний левел. Спробуйте. Цьом.", - розповів Євген Клопотенко.

Раніше повідомляли, яйця допомогли Клопотенку дати простій пюрешці нове життя: "С*кс у роті...".

Як повідомляв Знай.uа, Клопотенко зайнявся любов'ю з курочкою: "Переходимо до глибоких пестощів".

Знай.uа писав, Євген Клопотенко розповів про труднощі з українською мовою: "Компромісів не було".