Приходить справжня весна, в перші дні квітня 2021 року українці могли по-справжньому відчути весняні пахощі. Разом з теплом у багатьох "модників" виникає солодке бажання оновити свій гардероб. У цьому багатьом українцям можуть допомогти магазини з одягом "на вагу", які в народі називають "секонд-хенд".

Справа в тому, що найкращі речі на таких розпродажах можна знайти тільки в перші дні. Саме тому, в день "завезення" перед торговими точками шикуються натовпи бажаючих гарно і свіжо виглядати. Нерідко такі "завози" закінчуються тиснявами й іноді, навіть травмами або чого гірше - бійками.

У місті Дніпро сталася схожа ситуація, відео зі штурмом "секонд-хенду" вже з'явилося в мережі. Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Новини країни+".

"Ковід передає привіт з Дніпра. Там невгамовна молодь разом з пенсіонерами перед повним локдауном вирішили розтрощити місцеві секонд-хенди.", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Штурм дніпровського секонду, скріншот: YouTube
Штурм дніпровського секонду, скріншот: YouTube

Також варто нагадати нашим читачам, що і з українського міста Полтава, де нещодавно згорів легендарний пам'ятник архітектури - Будинок Дворянського зібрання, прийшли ще одні "гарячі" новини. Цього разу наші читачі можуть спокійно порадіти своїм спостереженням, що в країні одні аптеки, ломбарди, пивнушки і секонд-хенди. (Однак це не зовсім так). У самому центрі міста на вулиці Шевченка 38, місцеві жителі взяли штурмом секонд-хенд.

Раніше повідомляли, тернополяни окупували секонд-хенд: черги за шмотками, як за ковбасою.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві покупці "cеконд-хенду" ризикують здоров'ям заради поношених шмоток, - "Зате в масках".

Знай.uа писав, розбиті шибки і калюжі крові: Дніпряни "взяли штурмом" секонд-хенд.