На Волині, сьогодні ввечері, 4 квітня, сталася трагедія. Там на великій швидкості опустилася шахтна кліть з гірниками. Щонайменше, постраждали 8 осіб.

Про це передає телеграм-канал "Новини.LIVE".

Повідомляється, що НП сталася на шахті №9 "Нововолинська".

Яка ситуація на даний момент:

  • На момент падіння в шахті перебувало 8 гірників, всі вони отримали травми. Одна людина перебуває у важкому стані;
  • Спочатку в ЗМІ говорили, що на шахті обірвався ліфт. Як виявилося, на великій швидкості на забій опустилася шахтна кліть. Про це повідомив голова місцевого осередку НПГУ Сергій Макаров;
  • На місце трагедії виїхали чотири "швидкі" з Нововолинська і дві - з Володимира-Волинського;
  • Усіх постраждалих доставили до Нововолинської міської центральної лікарні;

На місці подій тривають рятувальні роботи. Інформація уточнюється.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Видобували "зелене" золото: потужна стихія живцем поховала понад 120 шахтарів. На півночі М'янми поблизу міста Хпакант через потужні дощі стався зсув ґрунту, а це в свою чергу призвело до обвалу нефритової шахти.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дніпропетровщина в жалобі: через страшну трагедію скасували День шахтаря. Святкування Дня шахтаря в Павлограді Дніпропетровської області скасували. Натомість місто вшанує пам'ять друкарки, трагічно загиблої на шахті «Павлоградська».

Також «Знай.иа " писав, що На Донбасі стався страшний обвал шахти зі 119 працівниками: стало відомо про першу смерть. У шахті " Центральна "ДП" Торецьквугілля " (м.Торецьк, Донецька обл.) сталася страшна трагедія - через обвал породи загинула одна людина.