На сторінці 93-ї ОМБр Холодний Яр у соціальній мережі Facebook вирішили згадувати щомісяця Героїв України. Тих, хто загинув у боротьбі за свободи і незалежність з квітня 2014 по сьогоднішній день.

Таким чином повідомляється, що 7 квітня 2015 року помер Мар'янович Борис. Народився він 25 лютого 1982 року. У січні 2015 року вирішив піти добровольцем до ЗСУ. Загинув у селі Піски, що на Донеччині, під час виконання бойового завдання підірвався на міні. Був нагороджений посмертно орденом "За мужність" III ступеня.

8 квітня 2019 року помер Неживий Микола. Сержант загинув від осколкового поранення в шию внаслідок обстрілу позиції ЗСУ. Поховали його в місті Хмельницький. Місцевий очільник Олександр Симчишин розповідає, що добре знав чоловіка. Микола часто заходить до міськради. Не кричав про свої заслуги на кожному кроці, і постійно захищав країну на фронті.

9 квітня 2020 року:

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Куприков Олексій ("Лісовик") 13 січня 1971 року народження, солдат, який пішов на війну через загибель кращого друга. Загинув під час 40-хвилинного ворожого обстрілу позицій ЗСУ біля с.Кримське на Луганщині, отримавши множинні осколкові поранення, які виявилися несумісними з життям. Похований у с.Вільне, Новомосковський район, Дніпропетровська область. Нагороджений орденом "За мужність" III ступеня (посмертно).

ООС, facebook.com/pressjfo.news
ООС, facebook.com/pressjfo.news

12 Квітня 2019 року:

Ігнатенко ігор ("Батя", "Цум") 17 листопада 1963 року народження, старший сержант. Займався фермерством, засновник і керівник фермерського господарства "Кош". Загинув на позиції ЗСУ поблизу шахти "Бутівка" в районі м.Авдіївка, отримавши осколкове поранення в результаті вибуху мінометної міни. Похований у м. Василівка, Запорізька область. Нагороджений орденом "За мужність" III ступеня (посмертно).

13 квітня 2015:

Грінченко Микола завжди був на позитиві, любив пожартувати і посміятися, а в майбутньому мріяв стати водієм. Загинув під час мінометного обстрілу в селі Піски. Нагороджений посмертно орденом "За мужність" III ступеня.

В цей же день, через п'ять років загинув Скаутенко Леонід. У 2014 році був призваний за мобілізацією до Національної гвардії. Загинув під час бойового чергування після ворожого обстрілу з гранатомета. Також був нагороджений орденом.

17 квітня 2015 року:

Белей Сергій, 18 січня 1977 року народження, старший солдат. Працював на автозаправній станції. У часі війни мобілізований у вересні 2014, був помічником гранатометника 93 бригади Холодний Яр. Загинув від поранень під час мінометного обстрілу ротного опорного пункту в районі с.Піски Донецької області.

20 квітня 2015 року:

Єфімчук Максим, 30 січня 1982 року народження, старший солдат. Мобілізований на військову службу за контрактом 6 лютого 2015 року. Загинув під час мінометного обстрілу ротного опорного пункту в районі с.Піски Донецької області. Нагороджений орденом "За мужність" III ступеня (посмертно).

Загиблі Герої, фото: Facebook
Загиблі Герої, фото: Facebook

24 квітня 2015 року:

Жарков Володимир, народився 13 березня 1983 року. Помер у лікарні міста Дніпро після отриманих травм. Перед цим позбувся відразу двох ніг у бою під селищем Піски.

26 квітня 2015 року:
Андрющенко Володимир, народився 11 серпня 1969 року. Бойові товариші кажуть, що він був Справжнім Чоловіком, і до нього приїжджали радитися представники різних підрозділів. Загинув під час обстрілу в селі Опитне.

28 квітня 2020 року:

Лісін Олексій народився 30 березня 1990 року. На службі перебував з 2019 року. Життя обірвалося раптово, від осколка з ворожого снаряда. Нагороджений посмертно орденом "За мужність" III ступеня.

29 квітня 2015:

Козир Сергій, був старшим сержантом і командиром бойової машини. Загинув підірвавшись на міні біля села Піски. Посмертно нагороджений "За мужність" III ступеня, а також»за Заслуги перед містом".

Нагадаємо, з нами США: Пентагон не залишить Україну в разі ескалації російської агресії. Відбулася телефонна розмова Міністра оборони України з Міністром оборони США

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Донбасі бойовики РФ обстріляли позиції ЗСУ та цивільних: є поранені. Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об'єднаних сил

Також "Знай.ua" писав, артилеристи ЗСУ влаштували окупантам пекло: від нищівних ударів здригнулася земля. Воїни-артилеристи продемонстрували всю свою міць і професіоналізм