83-річний дизайнер Слава Зайцев давно пересувається на інвалідному кріслі через наслідки хвороби Паркінсона.

Досі не відомо, під чиєю конкретно опікою він знаходиться. Однак навіть сім'я колись найбільш шанованої фігури російської моди не знає, хто вхожий в його будинок. Чоловік перебуває у великих справах, тоді як його майном розпоряджаються інші люди.

Слава Зайцев, скріншот: Youtube
Слава Зайцев, скріншот: Youtube

У березні видання "Super"опублікувало розслідування з цього приводу, а зараз до нього додому приїхали співробітники прокуратури.

Особистий помічник Слави Зайцева Расул Ахмедов заявив, що представники правоохоронних органів протягом декількох годин розпитували дизайнера з приводу підозрілих особистостей, які перебували в його будинку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Слава Зайцев, скріншот: Youtube
Слава Зайцев, скріншот: Youtube

Це, зокрема, стосується сімейства Гарафутдінових, що знімають там дивні відео в TikTok. А також про братів Хусаїнових, які зараз організовують всі його заходи.

За словами Расула Ахмедова, синові 83-річного В'ячеслава Єгору надходять погрози від особистого помічника одного з братів-Ігоря Томашова.

представник Слави Зайцева заявив: "Він відверто погрожує розправою синові Єгору В'ячеславовичу".

Слава Зайцев, скріншот: Youtube
Слава Зайцев, скріншот: Youtube

Нагадаємо, 71-річна Пугачова вперше вибралася зі свого замку за пандемію: заради того, хто зробив її Примадонною

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні нагородили кращого етичного модельєра - жодна тварина не постраждала

Знай.ua писав, помер відомий український дизайнер, який одягав Лободу: "Не змогла гідно оцінити"