Український центр оцінювання якості освіти та Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет попередили майбутніх абітурієнтів про деякі зміни.

УЦОЯО прийняло рішення про перенесення пробного ЗНО в Києві та Чернігівській області на 24 квітня. Таке рішення вимушене, його прийняли через посилення карантинних заходів та припинення руху громадського транспорту.

ЗНО, фото: скріншот з відео
ЗНО, фото: скріншот з відео

"Це, в свою чергу, створює ризики запізнень або ж неможливості як учасників, так і педагогів прибути на тестування. Вважаю позицію УЦОЯО, з точки зору забезпечення рівності умов проведення пробного ЗНО, а також з позиції дотримання умов карантинних заходів, абсолютно логічною. Прошу вступників та їх батьків з розумінням поставитися до перенесення пробного тестування і використовувати цей додатковий час з максимальною користю - для підготовки", - заявив Сергій Шкарлет у себе на каналі в Telegram.

Він також додав, що в інших українських регіонах пробне зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться 10 Квітня, як і було заплановано раніше.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, пробне та основне ЗНО: школярам показали точні дати по кожному предмету

Як повідомляв "Знай.ua", один з творців ЗНО знайшов серйозні проблеми і "непотрібні" предмети в тестах: "Стали ізгоями"

Знай.ua писав, в МОН повідомили про зміни у проведенні ЗНО-2021 - до чого готуватися учням 11 класів