Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість представила численним шанувальникам довгоочікувану новинку - 2 квітня світ побачив її альбом "Красиво", до якого увійшли сім композицій: "Это любовь", "Хороший парень", "Скандал", "Любовники", "Красиво", "Девочка", "Бегу".

Так, артиска виставила незвичайне відео, позуючи в розкішній білій сукні з відкритими плечима і туфлях-човниках, блиснувши стрункою фігурою. Красуня кардинально змінила не тільки репертуар, але і стиль, влаштувавши танці, які більшість фанатів і зовсім не очікували побачити.

"Виживуть тільки #коханці

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Альбом доступний на всіх стрімінгових майданчиках..."

Фолловери не пройшли повз, обговорюючи образ Кароль і її танці: "Ну дуже дивні рухи ( 🥲" , " завжди підтримую зміни! Тільки вперед!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "І мені колишні пісні подобалися більше, нові ні одна не зайшла😭що за рухи тіла, а-ля Бузова? 🤢 ", "Відчувається вплив Балана😉 👌 🏻", " 😢 😢 😢 такий рух тіла прийнятний тільки на закритих корпоративах! Сумно!".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату