Стало відомо про незвичайну посилку в Таїланді, яка налякала всіх співробітників пошти. Триметровий пітон виліз з коробки.

Таким чином повідомляється, що в Бангкоку співробітники поштового відділення були сильно перелякані однією з посилок. Триметровий пітон розірвав самостійно коробку і почав вибиратися назовні.

Змія в посилці, фото: вільне джерело
Змія в посилці, фото: вільне джерело

Довелося викликати навіть команду порятунку тварин, щоб ті зловили змію, тим самим убезпечивши людей.

На посилці, з якої вилізла сама змія, красується напис - "Будьте обережні, тому що це дуже дорого". Крім цього, відправник вказав, що всередині посилки лежить просто аніме-iграшка.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Але, як виявилося, там далеко не іграшка, а небезпечна змія.

Пітон поводився дуже агресивно, але при цьому повільно.

Прибулі на місце рятувальники зловили змію, і випустили в дику природу.

Адміністрація Пошти почала власне розслідування, щоб визначити як саме вона туди потрапила. Результатів поки що немає.

Нагадаємо, мандрівник з Прикарпаття Мирон Мірецький пересувався по гірському масиву Горгани, де зустрів двох рисей фото яких опублікував на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Також портал Знай писав, що набережну Ужгорода облюбували білосніжні красені - в теплі краї не заманиш. Фотографії в соціальній мережі Facebook опублікували користувач.

Також портал Знай писав, що Дмитро Комаров зі Світу навиворіт знайшов "короля змій" і пробрався на ферму на даху хмарочоса. Про це стало відомо завдяки новому випуску програми.