Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість представила численним шанувальникам довгоочікувану новинку - 2 квітня світ побачив її альбом "Красиво", до якого увійшли сім композицій: "Это любовь", "Хороший парень", "Скандал", "Любовники", "Красиво", "Девочка", "Бегу".

Так, артиска заінтригувала ще й прем'єрою кліпу на пісню "Хороший парень", яка відбудеться вже в п'ятницю, 9 квітня. Зірка виставила уривок з відеороботи, режисером якої, як і кліпу "Скандал", став Інді Хаїт. Зірка постала перед аудиторією в несподіваному образі, примірявши вбрання-оверсайз, уклавши довге світле волосся назад, грайливо посміхаючись в дзеркало і малюючи вусики над губою за допомогою олівця.

"Завтра... #тинахорошийпарень"

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "ми чекали сексі-пексі, а тут рядовий РАЙН😄 👌", "несподівано, одначе! 😂 ", "Це вуса або контурінг губ ?", "так ти і є той хороший хлопець?😁 🤩 ", "Нежданчик, звичайно! 🤣 🤣 🤣 ", "А в чому прикол ?)) красива жінка і красива пісня. Навіщо з себе хлопця ліпити 🥴".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату