У Києві чоловік влаштував скандал на заправці через прохання вдягнути медичну маску. Про це розповіли в співтоваристві «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, на автозаправку ANP, розташовану на Харківському шосе, 68, заїхав чолов‘яга на автомобілі Mazda. Він зайшов до приміщення заправки без маски, не зважаючи на вимоги карантину. На прохання прикрити обличчя маскою він спочатку облаяв касирку, а потім плюнув їй в обличчя.

«Зовсім кукуха не варить… Коли жінка-касир попросила його надягнути маску - почав сперечатися, а потім нахабно плюнув їй в обличчя і втік. Сподіваємося, що швидко знайдуть», - зазначають у спільноті.

«Друзі, зупиніться необґрунтовано ображати іноземців. Цей харкач - українець. Звуть його…, 1975 року народження. Народився у місті Кривий Ріг. Хто знає - може то у нього така манера спілкування, і вдома він так само себе поводить із рідними...», - додали пізніше автори допису.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

«Пику набити - таке бидло розуміє лише фізичний вплив», «О! Суміш верблюда і лося! Натягнути роги, накидати вантажу на горба і випустити в ліс під Чорнобилем. Там його місце», - обурюються українці.

Нагадаємо, 79-річна жінка з втратою пам'яті пішла з дому і не повернулася: тіло знайшли в ставку після довгих пошуків.

Як повідомляв "Знай.ua", в Харкові вірний голуб прилітає до пенсіонера в лікарню: людям плювати.

Знай.ua писав, українською пенсіонерам розповіли, де можна отримувати виплати крім Ощадбанку.