Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість представила численним шанувальникам довгоочікувану новинку - 2 квітня світ побачив її альбом "Красиво", до якого увійшли сім композицій: "Это любовь", "Хороший парень", "Скандал", "Любовники", "Красиво", "Девочка", "Бегу".

Так, ще одним несподіваним бонусом від артистки став кліп на пісню "Хороший парень", який Тіна презентувала в п'ятницю 9 квітня. Зірка виставила уривок з відеороботи, режисером якої, як і кліпу "Скандал", став Інді Хаїт.

Красуня постала перед аудиторією в несподіваному образі, зігравши відразу двох персонажів - хлопця в спортивному костюмі-оверсайз і яскравій балаклаві, танцюючи хіп-хоп, а також тендітної дівчини в спокусливому облягаючому вбранні. При цьому в кінці ролика Тіна нібито пристрасно поцілувалася сама з собою. Примітно, що незважаючи на складність рухів у танці на зйомках Кароль обійшлася без допомоги дублера.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Дивись на @youtube прем'єру кліпу "Хороший парень".

Режисер @indy.hait : "Я хотів показати, як людина, що володіє сильною харизмою і талантом, навіть із закритим обличчям, може тримати увагу глядачів протягом усього кліпу. І подумав чому б Тіні не постати в образі хлопця?"

Не дивлячись на всю складність манери танцю хіп-хоп в кліпі Тіна знімалася без дублера - додає хореограф-постановник Marina Kusheva"

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату