Відома українська співачка Ольга Полякова заінтригувала шанувальників шоу "Маска". Вже на цих вихідних відбудеться фінал шоу, і глядачі дізнаються останніх учасників, які були в костюмах.

Таким чином повідомляється, що відразу троє найсильніших героїв змагатимуться за перемогу в рейтинговому шоу, і нарешті розкриють свої особистості.

Трапиться це вже в суботу, 10 квітня. На телеканалі "Україна" глядачі нарешті дізнаються хто ховається під костюмом романтичного Дракона, величного Сонця, а також мужнього Носорога.

Українська співачка Ольга Полякова є експертом цього шоу, і вона опублікувала тизер майбутнього випуску, тим самим ще більше заінтригувавши глядачів.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Крім того, у фіналі всіх чекає величезна кількість сюрпризів, включаючи запрошеного гостя - Рака.

"Друзі, за кого вболіватимете в суботу? 🎭 Хто на вашу думку стане переможцем гіпершоу @maskaukrainetv?"- підписана публікація в Instagram.

У коментарях користувачі почали вгадувати, хто ж все таки переможе, і думки практично всіх зійшлися - вони вболівають за Сонце.

"За Сонце!🌞", "🌞", "Сонце найкраще❤️❤️❤️"," Сонечко🔥, а Носоріг не пройшов би, якби не Оля Полякова, тому сонечку бажаю перемогти", "Сонце однозначно має перемогти".

Як повідомляє портал "Знай.иа" Полякова з дочками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.иа" писав, що Оля Полякова після Приниження Кароль зізналася, що хвора

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва