Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість вирушила закордон для зйомок бренду спортивного одягу Puma, амбассадором якого є досить тривалий час. Красуня виставила серію фото серед мальовничої природи, примірявши стильне вбрання, що складається з блакитних джинс з розрізами на колінах, лонгсліва-оверсайз смарагдового кольору і чорного бомбера.

Так, артистка милувалася водою і загадково дивилася вдалину, вирішивши розповісти про речі, які є джерелами її дофаміну (так званого гормону мотивації). За словами зірки, вона обожнює творчий процес написання пісень, смачну їжу, особливо коли страву готує для Наді її чоловік Володимир Дантес, а також красу у всіх проявах: від людей до природи.

"Топ - 3 моїх джерел дофаміну:

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

1.креативний, творчий процес і момент написання пісні. Коли все складається і ти розумієш: "ось же воно!»

2.смачна їжа, особливо коли готує кохана людина

3.краса у всіх її проявах! В людях, в природі, в красивих речах 💕

А що тобі приносить задоволення?"