Відомий український педіатр Євген Комаровський частенько дає поради батькам про виховання і здоров'я дітей, і робить це різними каналами комунікації. Іноді це статті в журналі, публікації в соціальній мережі Instagram або відеозаписи на Youtube.

Зараз, 9 квітня 2021 року на сторінці Комаровського в Instagram з'явилася публікація, в якій доктор вирішив поговорити про коротко сказано, що слід звертатися до медпрацівників, якщо раптом дитина або ви самі відчуваєте погіршення самопочуття після його поліпшення під час хвороби.

"Погіршення після поліпшення - ситуація, в обов'язковому порядку вимагає лікарського огляду", - йдеться в публікації.

Євген Комаровський, скріншот: Instagram
Євген Комаровський, скріншот: Instagram

"Згодна! 👏 в ендокринології це невдивовижу, наприклад", "І в першу чергу варто здати аналізи, тому що лікарі люблять з порога виписувати антибіотик загального спектра - від усього на всяк випадок😁", "У мене колись таке в перший раз сталося, сину було 1,5 року я так злякалася, а виявилося, що просто новий вірус, довелося лікуватися далі і все було ок. В питанні лікування не просто не піддатися паніці, у мене кожен раз, як ніби мозок стерелизуют, не знаю, що робити Благо зараз син 10 років і донечка 1,9 хворіють дуже рідко💗🌷", "А в психології це часто буває! І цілком нормально👌", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, доктор Комаровський пояснив, як бабусі можуть нашкодити дитині: "Має насторожити"

Як повідомляв "Знай.ua", доктор Євген Комаровський пояснив, кому насправді допомагають ліки для зміцнення імунітету

Знай.ua писав, доктор Комаровський назвав симптоми небезпечного захворювання: як врятувати дитину