Відома українська співачка, улюблениця мільйонів фанатів, вже традиційна ведуча і член тренерських команд в різних розважальних телешоу Тіна Кароль продовжує радувати все новими і новими моментами із зіркового життя. Цього разу шанувальники згадали, що Тіна Кароль просто обожнює "маски" для камери в мережі Instagram.

Не секрет, що на всіх масок не вистачає, Тіна вирішила прорекламувати хлопця, який робить "зіркові маски" і навіть записала відео з нею.

Про це стало відомо завдяки новій публікації фанатської сторінки Тіни Кароль в мережі Instagram "_fantina".

Публікація фанатів Тіни Кароль, скріншот: Instagram
Публікація фанатів Тіни Кароль, скріншот: Instagram

"Сергійко, дякую за маски велике. Дуже тобі вдячна, вони всім подобаються. Ти молодець!", - заявила Тіна Кароль на камеру свого телефону вже без маски і навіть показала схвальний жест у вигляді піднятого великого пальця вгору.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Давайте тепер, власне, перейдемо до самої маски. Тут все дуже цікаво. На знятих кадрах можна побачити червону балаклаву з невеликим чорним малюнком. Поки точно неясно, що саме означає даний знак, але сильно схожий на той, який використовує Червоний Хрест, як символ боротьби з поширенням ВІЛ-інфекції. Знову ж таки - це не точно!

Навіть на фанатській сторінці шанувальники вже поставили сотні лайків, коментарів і смайликів, що говорить про велику популярність співачки. Фанати вже самі створюють окремі сторінки, щоб приборкати своє бажання - бачити Тіни більше і більше, не можуть насититися.

Раніше повідомляли, 54-річна Ольга Сумська перевтілилася в Дженіфер Лопес: "Спокусливий образ".

Як повідомляв Знай.uа, Позитив запросив у гості Олю Полякову, але всі захотіли Тіну Кароль: "Потап вирішує це?".

Знай.uа писав, Наталія Могилевська зізналася, що відчуває щоденний стрес: "Нестерпно".