Відомий співак і народний артист України, ректор і президент Київського університету культури і мистецтв Михайло Полавський має величезну аудиторію шанувальників з якими ділиться цікавими публікаціями в соцмережах.

Співак активно підкорює популярну соцмережу TikTok, де у Поплавського вже є своя армія фанатів з більш ніж 248 тисяч фоловерів. Артист зняв кумедний танцювальний ролик з юними блогерами з Top team house, стоячи перед корпусом Київського університету культури і мистецтв.

"На хвилі тренду разом з @top_team_housee",- підписав ролик артист.

@poplavskiy.m

На хвилі тренду разом з @top_team_housee 😎 #Поплавський #рекомендації

♬ sonido original - Erik Rodriguez

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Михайло Поплавський повідав про початок нового життя в оточенні напівголих молодих красунь. Михайло Поплавський, співак і одіозний управлінець навчальним закладом, продемонстрував кадри зі зйомки святкового кліпу.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Поплавський кинув Київ і змінив роботу на радість малюкам - " Кому морозива?" Відомий український співак Михайло Поплавський показав, як відкривав своє дитяче кафе в Кіровоградській області.

Також «Знай.иа " писав, що Михайло Поплавський освоїв ази магії і став "білим чоловічком": "в тренді" Артист вирішив повеселити свою публіку свіжим відео з TikTok.