У молодшої дочки героя СРСР Валерія Чкалова шахраї вкрали 23 мільйони рублів.

Про подробиці події пишуть російські ЗМІ.

Повідомляється, що 81-річна Ольга Чкалова нещодавно стала жертвою шахраїв. За інформацією місцевих видань, жінці надійшов дзвінок від невідомої людини, яка представилася старшим лейтенантом Слідчого комітету. Він повідомив, що її дані витекли в мережу, тому її коштами можуть заволодіти шахраї.

Ольга Валеріївна повірила зловмиснику, тому погодилася переказати кошти на "безпечний" рахунок за вказаними реквізитами. В цілому шахраям вдалося роздобути 23 мільйони 300 тисяч рублів.

Шахрай / фото: Pixabay
Шахрай / фото: Pixabay

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На тлі події в Головному слідчому управлінні Слідчого комітету Росії по Москві організували проведення дослідчої перевірки, щоб встановити всі обставини події.

Більш того , відомство закликало громадян бути більш пильними, повідомивши, що представники органів влади не можуть просити громадян переводити особисті кошти на рахунки.

Валерій Чкалов-відомий льотчик-випробувач. Особливо відзначений його легендарний проліт під Троїцьким мостом в Ленінграді.

Нагадаємо, що у Києві сім'я з немовлям стала жертвою шахраїв, які здають квартири в оренду.

Як повідомляв портал Знай.uа, журналісти провели експеримент, щоб дізнатися, чи можна проїхатися в київському метро за фальшивими дозволами під час локдауну, і яке покарання отримають порушники.

Також Знай.uа писав, що українців атакують нахабні злодії, обікрали - ще й насміхаються: "з Днем народження!".