19-річна онука української народної артистки і співачки Софії Ротару Софія Євдокименко вчиться і працює фотомоделлю в Нью-Йорку, а також активно веде свою сторінку в соціальній мережі в Instagram, де за її життям стежить понад 160 тисяч підписників.

Зараз дівчина виставила свіжі весняні кадри, на яких позує лежачи на зеленій травичці під квітучими деревами, приймаючи сонячні ванни.

Софія Євдокименко, фото з Instagram
Софія Євдокименко, фото з Instagram

"Давайте будемо жити як квіти. Дикі, прекрасні, які купаються в сонячному світлі",- написала красуня.

Софія Євдокименко, фото з Instagram
Софія Євдокименко, фото з Instagram

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Софія Євдокименко, фото з Instagram
Софія Євдокименко, фото з Instagram

"Люблю це 😍 літні флюїди", " Ну дуже красива!", "Така красива", " бажання є рушійна сила душі; душа, позбавлена бажань, застоюється. Потрібно бажати, щоб діяти, і діяти, щоб бути щасливим"," Захоплює подих краса"," красива яка", " Привіт Нью-Йорку!",- писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 19-річна внучка Софії Ротару показала точену фігуру і кубики преса. Для фотосесії Євдокименко вибрала класичний костюм від українського бренду Elenareva-жакет і штани. Родзинкою образу став короткий топ, який вигідно підкреслив струнку фігуру і оголив плоский живіт моделі.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Внучка-красуня Софії Ротару повернулася до Києва з малюком, нарешті показала:"які ви красиві". Внучка-красуня Софії Ротару не встояла перед чарами білявого красеня

Також «Знай.иа " писав, що Внучка Ротару Євдокименко засвітилася без макіяжу, фанати в шоці:"Краса і строгість". 19-річна внучка української артистки Софії Ротару Софія Євдокименко вразила фанатів черговим професійним знімком.