Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram, радуючи численних шанувальників свіжими постами з творчого та особистого життя.

6 квітня знаменитість відсвяткувала день народження - Ірині виповнився 51 рік. Артистка не перестає дивувати публіку, беручи участь в різних шоу, радуючи новими хітами, кліпами і концертами.

Цього разу зірка стала запрошеною гостею на гранд-фіналі проекту "Маска" - Ірина приміряла масивний і досить важкий костюм вареного Рака, виконавши "Пісню Водяного" з мультфільму "Летючий корабель". Зіркові детективи Оля Полякова, Настя Каменських, Андрій Данилко, Олег Винник і Дзідзьо, як і шанувальники шоу, довгий час не могли визначити, хто ж під маскою - чоловік або жінка.

"Хто приховується під маскою Рака?

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Наші зіркові детективи шоковані. Зізнавайтеся, ви теж здивовані?

Шкода, що Рак виконав для нас лише одну пісню!"

Фолловери не пройшли повз, обговорюючи виступ і зовнішність Білик: "Неочікувано) тільки що з її обличчям🙈. Ох і зміни", "Її зараз і без маски не впізнати", "🤦♀️🤦♀️🤦♀️а що з її обличчям😱 😱 😱", "я в шоці", "у Білик обличчя вже так натягнуто, що і без маски важко впізнати", " шок!!!! У Білик перебір з пластикою. Я думала то співає чоловік.".