Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно на фан-акаунті Кароль і молдавського виконавця Дана Балана, з яким знаменитості не перший рік приписують роман, _dan_tina, з'явилося зворушливе архівне фото співака з бабусею і дідусем. Так, артист ніжно обіймав найрідніших людей і посміхався на камеру, позуючи в затишній домашній обстановці.

Варто відзначити, що у Балана дуже дружна сім'я, зірка з особливим трепетом ставиться до своїх близьких - мамі Людмилі і татові Міхаю, сестрі Санді, бабусі Олександрі і дідусеві.

"Найважливіше - це сім'я 💜"

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "Вже тільки за таке розуміння Дан заслуговує на повагу!", "Сто відсотків!👏 ", "Супер прекрасна сім'я чудо здоров'я радості любові довгі роки❤️❤️❤️", " красива, щаслива, дружна сім'я!Візьміть Тіну собі!!! Нехай буде щаслива з Вами!👏 ❤ ️ ", "Боже, яке фото!!! Здоров'я вам всім!!! 🔥🔥".