Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

А нещодавно знаменитість виставила серію розкішних кадрів, позуючи з чоловіком Юрієм Горбуновим на першому прямому ефірі шоу "Голос країни 11", незмінними ведучими якого пара є багато років.

Так, артистка приміряла розкішну легку сукню з квітковим принтом і глибоким декольте, демонструючи стрункі ноги і тримаючи коханого за руку. Жіночний образ зірка доповнила нюдовим вечірнім макіяжем з акцентом на очах і сяючими аксесуарами у вигляді сережок, намиста браслетів і каблучок.

Варто відзначити, що фанати зіркової сім'ї давно запідозрили Осадчу у вагітності, а тепер пильно розглядають фігуру ведучої у всіляких вбраннях. Красуня разом з чоловіком вже виховують одну спільну дитину - сина Івана, якого активно приховують від сторонніх очей. Чутки про вагітність ні Катерина, ні Юрій ніяк не коментують.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Катерина, вагітна ?❤️🙌🔥👏😍", "Плаття дуже красиве,і животик❤️", "Катя ви вагітні", "Сукня чудова,а Катерина,мабуть, при надії,сьогодні дуже тендітна🌸", "Дуже Красива❤️ Сукня дуже личить,підкреслює Ваш стан🤰🌺🌺🌺 Мабуть буде дівчинка❤️🥰🤰".